Меню
Профил
Език

Категории продукти

Полезно

Начало Марки

Марки

«1»

FLAG LIGHT

Пестете Енергия и Разходи с Модерно и Ефектно LED Осветление на Супер Цени !

 

Oт 2008г Фирма „ФЛАГ АПЕКС” ООД е вносител и дистрибутор на светодиодно (LED) осветление под регистрирана търговска марка .

Печелим доверието и лоялността на нашите клиенти, като им предлагаме:


Качествени продукти и решения - богат асортимент от LED осветители и аксесоари за ефектно, декоративно, основно, улично и фасадно осветление


Складови наличности - стремим се да подържаме оптимална складова наличност и да осигуряваме кратки срокове за доставка и бърза реакция при промени на потребностите на клиентите и на пазарната среда


Технически консултации - разполагаме с екип от високо квалифицирани и любознателни инженери и специалисти, подхождащи с професионално отношение и отговорност към всеки поет ангажимент, непрекъснато усъвършенстващи своите знания в света на бързо развиващите се LED технологии.


•Изградена интернет платформа за електронна търговия, както и два реални магaзина в София.


Техническа подръжка и сервиз

 
Нашата фирма разполага с богат асортимент от светодиодни продукти -
осветителни тела с мощни светодиоди, светодиодни крушки, светодиодни ленти и тръби, прожектори и фасадно осветление.
 
Светодиодните лампи са енергийно ефективни, екологични и предлагат разнообразие от цветове, при немислимия доскоро експлоатационен живот от 35-50 000 часа. Избирайки нашите продукти вие можете  да облекчите сметката си за ток и да получите едно качествено и атрактивно осветление с множество приложения за вашия търговски обект, парк или сграда.
 
Моля, разгледайте нашите предложения с подробни характеристики и цени .
 
Ако продуктите ни представляват интерес за Вас, не се колебайте да свържете с нас.
Нашият екип с удоволствие ще Ви представи техните възможности и ще предложи подходящи варианти за Вашите конкретни нужди.
Предлагаме Ви едно икономично и екологично решение за Вашия дом или бизнес, с което да намалите значително както собствените си разходи за електроенергия, така и консумираната електроенергия в световен мащаб.
     

С използването на светодиодни ленти, спотове и лампи е постигната по-добра осветеност на търговските витрини при значително намаляване разходите за електроенергия.

https://ledneonbg.eu

201
продукти
39
продукти
29
продукти
3
продукти
2
продукти
14
продукти
12
продукти

ТЕМ

TEM CATEZ Словения

e Водещ Словенски производител на електрически ключове и контакти,

основан през 1973 с цел производство на дребни електроуреди и електроматериали. 

9
продукти
24
продукти
3
продукти
4
продукти

MEAN WEEL

Основана през 1982 г., MEAN WELL е един от водещите световни производители,  на стандартни захранващи устройства, намиращи приложение във всички сфери на индустрията и бита - комуникаци, автоматизации, медицинска техника, LED осветление.

Фирмата е на 3-то място в света сред производителите на захранвания (DC изход) според доклад на Micro Technology, публикуван през март 2023 г.

 

https://www.meanwell.com/productSeries.aspx#tag-6-24

3
продукти