;
Валута
BGN
 • BGN
 • EUR
Език
Меню
Профил
Език

Категории продукти

Полезно

Вижте всички статии

Защо е нужно да имате светлина зад телевизора ?

Защо е нужно да имате светлина зад телевизора ?
Гледането на телевизия на тъмно, както и използването на компютър без да има включено осветление в стаята е много вредно за очите.
 
Знаете, че изобщо не е препоръчително да се стои пред екрана дълго време, но ако го правите и в тъмна стая, това може да ви причини късогледство.
Други нежелани ефекти са напрежение, сухота или парене в очите, замъглено или двойно виждане и евентуално главоболие
Гледайки монитора срещу вас има светло петно, но премествайки погледа си от телевизора или от монитора, очите ви се лутат „на тъмно”.
На зеницата и се налага постоянно да се променя – ту се разширява, ту се свива.
При подобни ситуации очите ни се изморяват прекалено бързо.
Предлагаме ви комплект фоново осветление с RGB LED лента, което да монтирате зад екрана.
То ще позволи на очите да имат еднакво ниво на осветеност, като по този начин се избегне този проблем.
ще подобри възприятието ви за контраст и ще направи телевизорите и мониторите много по-лесно възприемчиви за очите.
 
Можете да избирате как да контролирате фоновото осветление:
 • с мобилно приложение за телефон чрез Bluetooth свързаност;
 • дистанционно управление с 24 бутона.

Монтажът на лентата е лесен:

 • Уверете се, че повърхността за залепяне е обезпрашена и суха.
 • Отлепете 3М лепенката от лентата и я фиксирайте към задната част на екрана. Ако е нужно, нарежете на 3 или 4 парчета и използвайте ъглови конектори. Лентата се реже само на обозначените места!
 • Включете лентата в захранването и използвайте дистанционното управление за да я настроите според вашите предпочитания.
 • Комплект USB LED лента FLAG LIGHT 2.5 m: Перфектното решение за фоново осветление зад телевизора
  Вашият телевизор заслужава най-доброто осветление!
  Представяме ви Комплект USB LED лента FLAG LIGHT 2.5 m – иновативно и стилно решение за фоново осветление, което ще преобрази вашето телевизионно изживяване. С WiFi и RF контролер, този Backlight TV RGB сет предлага безкрайни възможности за персонализация и комфорт. Нека разгледаме как този продукт може да подобри вашия дом и забавление.

  Защо да изберете Комплект USB LED лента FLAG LIGHT?

  1. Интуитивен и лесен за инсталация
  Комплектът USB LED лента FLAG LIGHT 2.5 m е проектиран с мисъл за вашето удобство. Лентата се захранва чрез USB, което означава, че просто я свързвате към телевизора си и тя е готова за употреба. С дължина от 2.5 метра, лентата е идеална за повечето телевизори, осигурявайки равномерно и атрактивно осветление зад екрана.
  2. Многоцветно осветление с RGB LED диоди
  С RGB LED диоди, FLAG LIGHT предлага палитра от над 16 милиона цвята. Можете да изберете идеалния цвят за всяко настроение или повод. Независимо дали гледате филм, играете видеоигри или просто релаксирате, FLAG LIGHT ще създаде подходящата атмосфера.
  3. Управление чрез WiFi и RF контролер
  Управлението на осветлението никога не е било по-лесно. С WiFi контролер, можете да управлявате осветлението чрез вашия смартфон или таблет. Съвместим с популярни приложения за управление на осветление, този комплект ви позволява да настроите яркостта, цвета и режимите на осветление с лекота. RF контролерът осигурява допълнителна гъвкавост, позволявайки ви да контролирате осветлението дори без интернет връзка.
  4. Създаване на уникално визуално изживяване
  Фоновото осветление зад телевизора не само подобрява визията, но и намалява напрежението на очите. Когато гледате телевизия в тъмна стая, контрастът между яркия екран и тъмната обстановка може да бъде натоварващ за очите. С FLAG LIGHT, мекото фоново осветление намалява този контраст, осигурявайки по-приятно и комфортно гледане.
  5. Множество режими на осветление
  Комплектът USB LED лента FLAG LIGHT предлага разнообразие от режими на осветление, включително статични цветове, динамични промени на цветовете, пулсации и ефекти. Можете да изберете режим, който отговаря на вашето настроение или събитие. Независимо дали искате спокойна и релаксираща атмосфера или динамичен и забавен ефект, FLAG LIGHT ще ви предостави необходимата гъвкавост.
  6. Енергоспестяваща и дълготрайна
  LED технологията е известна със своята енергийна ефективност. FLAG LIGHT не е изключение – тя е икономична и дълготрайна, осигурявайки ви години на употреба без притеснения за смяна или високи сметки за електричество.
  7. Стилен и модерен дизайн
  Дизайнът на LED лентата е елегантен и модерен, което я прави перфектен акцент за всяко помещение. Тя е дискретна, но ефективна, добавяйки фин, но впечатляващ завършек на вашето телевизионно оборудване.
   
  Комплектът USB LED лента FLAG LIGHT 2.5 m е идеалното решение за всеки, който иска да подобри своето телевизионно изживяване. С многобройни цветови опции, лесно управление чрез WiFi и RF контролер, и множество режими на осветление, този продукт предлага всичко, от което се нуждаете, за да създадете перфектната атмосфера във вашия дом.
  Не пропускайте възможността да трансформирате вашия телевизор и дом с FLAG LIGHT. Поръчайте своя комплект днес и се насладете на ново ниво на комфорт и стил!
 

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
  Все още няма коментари