;
Меню
Профил
Език

Категории продукти

Полезно

Вижте всички статии

Защо да предпочетем LED панелите като основно осветление в дома и на работното място?

Защо да предпочетем LED панелите като основно осветление в дома и на работното място?

LED панелите са ефективно и стилно решение за осветление в домовете и офисите. Те осигуряват ярко и равномерно осветление, като същевременно консумират по-малко енергия в сравнение с традиционните осветителни тела.

LED панелите са перфектни за помещения с ниски тавани. 

LED панелите са за всички, които предпочитат простите схеми за осветление и неограничените възможности, които те предоставят за акцентиране на архитектурните особености на всяко пространство.

 

Обичайно корпусът на панелите е изработен оталуминий с високи характеристики на топлопроводимост, за да се разсейва топлината от диодите.Експлотационният живот на чиповете рязко намалява, ако се допусне прегряване ! Светодиодите са разположени по периметъра на корпуса и това ги предпазва от прегряване.

Зад тях има специално отразяващо фолио, което пречупва светлината и я насочва надолу.

Вътрешният разсейвател е от органично стъкло, което разпределя  светлината по цялата повърхност.

Освен този разсейвател има допълнителна матова проводима леща, която предотвратява заслепяването и предпазва очите от преумора.

 

Вижте още няколко причини да изберете LED панелите като основен източник на осветление:

Предимства на LED панелите:

 • Енергоефективност: LED панелите консумират до 50% по-малко енергия в сравнение с обикновените крушки с нажежаема жичка или флуоресцентни лампи.
 • Дълготрайност: LED панелите имат продължителен живот, обикновено работят до 50 000 часа или повече.
 • Яркост и равномерно осветление: LED панелите осигуряват ярка светлина и равномерно разпределение на светлината по цялата панел.
 • Компактен дизайн: LED панелите имат тънък и елегантен дизайн, което ги прави подходящи за използване в различни помещения.
 • Екологична безопасност: LED панелите не съдържат опасни вещества като живак или олово и не излъчват ултравиолетова или инфрачервена светлина.

Голямото разнообразие от LED панели ги прави подходящи за всеки вкус и интериор. Можете да изберете LED панел спрямо нуждите си.

Различни видове LED панели:

 • Квадратни/правоъгълни панели: това са най-разпространените видове LED панели. Те са налични в различни размери и мощности.
 • Кръгли панели: те могат да бъдат по-естетически привлекателни и добре се вписват в модерния интериор.
 • Стенни/таванни панели: тези панели се монтират директно на стените или таваните и осигуряват пряко или косвено осветление.

 • Вградени панели: те се поставят в специално подготвени отвори в тавана.

Обикновено колкото по-мощен е панелът, толкова по-голям монтажен отвор изисква.

Иновация в това отношение са LED панелите с регулируеми монтажни щипки, които пасват на всякакъв отвор.

Функционални възможности:

 • Димиране: LED панели със специален димируем драйвър, могат да бъдат с регулируема сила на светене
 • Избор на цветна температура: LED панелите с два цвята диоди, набират все по-голяма популярност. При тях можете да променяте цветната температура
 • Дистанционно вкл/изкл:  ако панелите са без включено дистанционно управление, много удачно е използването на многоканални ключове, които позволяват дори да организирате осветлението на отделни кръгове и дистанционно да вкючвате само сектора, който Ви е необходим в момента

Избирайки LED панели от FlagLight, получавате качествено осветление с гаранция, на много изгодни цени, директно от вносител, сертифицирано съгласно изискванията на ЕС .

 

 

 

 

 

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
  Все още няма коментари