;

Количка

0 артикула

Полезно

Начало Статии

Статии

Как да си изберем крушката, от която имаме нужда?

Вече не е толкова просто да си купите крушка !

Прочети още →

Как да изберем подходящо захранване за LED осветеление

Правилното оразмеряване на контурите на LED лентите е от изключителна важност за техния живот и безпроблемна работа.Доверете се на нашите консултанти ▬ FLAG LIGHT

Прочети още →

SMD 2835 или SMD 3528 - каква е разликата?

Докато лентите с диоди 3528 се ползваха като подсветка и имаха само декоративно приложение, то на новото поколение диоди 2835 спокойно можем да се доверим за пълноценно основно осветление.

И това благодарение на подобрените технически характеристики на тези диоди - по-висока ефективност, по-голям светлинен поток и не на последно място -  по-добра топлопроводност.

Прочети още →

Степен на защита IP

Типа на защита, който се покрива от по-долната класификационна система е следният: 1) Защита от допир до места, които са под напрежение вътре в осветителното тяло и защита на тялото срещу влизането на твърди тела. 2) Защита на осветителното тяло от вредно навлизане на вода. Символът за указанието на степента на защита се състои от буквите IP, последвани от две характеризиращи цифри, обяснението на които се вижда по-долу:

Прочети още →

Общи указания за експлоатация на светодиодни осветители

1. Светодиодните продукти са чувствителни и следва да се предпазват от електростатично напрежение,породено от околни материали - тъкани,мебели и уредите,с които работите.

2. LED осветителите и захранванията за тях се влияят силно от пренагряване на корпуса им над 60 градуса.

За да работят в нужния режим,  е необходимо да се осигурят необходимите условия за конвекция и циркулация на въздуха около осветителното тяло и захранването.Всички светодиодни продукти, които предлагаме, са предназначени за битова употреба

- до 4-5 часа в денононощие. Работата в непрекъснат режим, води до прегряване и скъсява драстично живота на диодите!

3.Светодиодните продукти зависят от правилното оразмеряване на токовите кръгове, проводниците и разстоянието до захранващото устройство. Ако имате колебания, консултирайте се със специалист по полупроводникова техника.

Прочети още →

Осветлението-начин за оптимизиране на продажбите

Осветлението-начин за оптимизиране на продажбите

Прочети още →

Калкулация на икономическия ефект

Калкулация на икономическия ефект при замяна на 100 бр. Халогенни спотове с мощност 50вт със светодиодни 6 вт.

Прочети още →

Защо да предпочетем LED лампите?

Недостатъците на лампите с нажежаема жичка се компенсират от ниската им цена, но както се убедихме евтиното почти винаги в дългосрочен план излиза по-скъпо. Не случайно някои държави вече забраняват употребата им. В последно време с ниската си консумация светодиодните лампи започват да конкурират успешно халогенните и луминесцентни осветителни тела. Макар че засега LED са по-скъпи, от икономията на електроенергия най-новите модели се изплащат за около две години, след което осветлението започва да излиза няколко пъти по-евтино.

Прочети още →

Икономия на енергия

Икономия на енергия

Прочети още →
Страница 1 от 1
«1»